Echt álles loslaten

Wil je alles eens loslaten, alles even uitzetten en bewust genieten van het hier & nu? Wil je investeren in dieper in jezelf kijken? Ben je avontuurlijk en durf je een nacht terug naar de basis, uit je comfortzone? Kies dan voor de beleving van wildcoaching.

Wat is het? Wildcoaching is een combinatie van coaching en wildkamperen. Als coach creëer ik de juiste context en je kan erop vertrouwen dat dit mini-avontuur de rest van het werk doet. Het is een intense beleving die je antwoorden kan geven op vele vragen, zelfs op vragen die je op voorhand nog niet had! 

Deze vorm van coaching is ook toepasbaar in een loopbaantraject. Het programma bestaat dan uit 2 X 1,5 uur wandelcoaching en 1 X wildcoaching.

 

Wat kan je verwachten en hoe gaat het praktisch?

We verzamelen in de vroege avond ergens dichtbij huis. Je krijgt een rugzak met alle noodzakelijke middelen. We gaan 'gepakt & gezakt' op pad voor een twee uur durende hike om vervolgens een overnachtingsplaats te zoeken. Daar slaan we onze tenten op en brengen de avond en nacht door. Wanneer de dag ontwaakt, staat de koffie te pruttelen op het vuur. 

 

Tijdens dit avontuur kan je op me vertrouwen als coach én als mens. Ik help je om dit avontuur intens te beleven in het hier & nu, om echt connectie te maken met jezelf. De methodes die ik gebruik gaan van een goed gesprek met de juiste vragen, NLP, ademhalingsoefeningen, mindfulness, power of silence, zintuiglijke ervaring, vuur maken, star gazing, lekker buiten zijn ... en de kracht van de natuur.

  

 

'Allow events to change you' Bruce Mau