Als je door de bomen het bos niet meer ziet ... kies dan voor het bos

Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en/of teams? Mag het wat licht avontuurlijk én een keer helemaal anders zijn? Ben je, net als mij, overtuigd van de toegevoegde waarde van de natuur en het 'buiten zijn'?  Kies dan voor een samenwerking met I'm Out.

De natuur als werkterrein én maatwerk ... dat zijn slechts 2 garanties. Mijn rugzak is gevuld met ervaring, gepaste methodiek en vakkennis om je advies of een antwoord te geven op jouw hulpvraag. Hierdoor is kwaliteit de 3e garantie.

 

Wandelcoaching is toepasbaar op meerdere manieren; in groep, 1 op 1,  tijdens de lunch, als teambuilding activiteit ... . De hulpvraag bepaalt het doeleinde, dit  kan gaan van inspiratie, ontspanning en energie tot spiegelen, reflecteren en inzichten.

Wildcoaching gaat een stapje verder en is prima toe te passen als bedrijfsactiviteit. Ga met je team een nacht wildkamperen gecombineerd met een coachprogramma op maat. Of geef jezelf of een medewerker deze ervaring cadeau. Opgepast ... voor velen is wildkamperen niet in hun comfortzone. En dit is net de bedoeling :)!

 

Indien je nog meer wil weten over mij en wat ik doe dan nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn LinkedIn profiel www.linkedin.com/in/hansleën.

 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, tarieven en een programma op maat. 

 

 

'In de natuur is er geen wifi, wel een betere verbinding' Mindfulness