Met wie ga je op pad

Als je op pad gaat mét iemand, dan is het juiste gezelschap cruciaal. Als je verder leest, kan je zelf bepalen of ik met jou mee mag.
Ik ben Hans Leën, geboren en getogen in Hechtel (hartje Bosland). Ik ben hier sinds 1976. Heel wat jaren later ben ik getrouwd en hebben we twee mooie kids. Dingen die mij typeren zijn: sportminded, gericht op de ander en graag de dingen anders willen doen.
Ik ben opgeleid tot leraar Lichamelijke Opvoeding, een echte coach dus :).  Mijn carrière ben ik gestart bij Center Parcs. Hier heb ik 21 mooie jaren beleefd  om vervolgens in 2017 de stap te zetten tot zelfstandig trainer & coach. Ik heb ondertussen 12 jaar ervaring als professioneel trainer/coach.
Naast mijn bedrijf BuroBoef heb ik mezelf op mijn 43e verjaardag een tweede bedrijf cadeau gedaan: coachingpraktijk I'm Out
Mijn expertise als coach en mijn passie voor het vak zijn slechts twee bouwstenen van I'm Out. Ik ben graag buiten in de natuur en ik geloof in de combinatie van coaching en natuur. En mijn wens om meer vrijheid te hebben, vervul ik door mini-avonturen te creërenToen het idee en de ambitie ontstond om de dingen die ik graag doe te combineren, heb ik I'm Out opgericht.
Ga jij met mij mee op jouw pad?

 

 

'Het zijn de kleine momenten die je leven tot een groot avontuur maken' Hans Leën